Fortsättningskurs i kalligrafi – cancellaresca

Fördjupa dig i humanist kursiv (cancellaresca kursiva) och dess varianter.
Under kursen går vi igenom grundformen, fördjupar vi oss i utsmyckningar och variationer.

Hur fungerar Kursen?
Vi möts åta gånger via Zoom på en distans möte. Vilken du tittar på i din dator/padda/telefon. Du får adress till en sida där kommer att finnas förlagor och uppgifter att jobba efter, tips om material och annat smått och gott. Du kan fota dina uppgifter, skicka dem till mig via mail eller lägga in dem i din egen mapp på dropbox och sedan skriver jag mina kommentarer och mailar tillbaka till dig. En gång i veckan svarar jag på dina frågor i form av en video-konferens.

Tid: 8 gånger med start 10 mars 2021 kl. 19.30–20.30
(10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4, 14/4, 21/4, 28/4)
Pris: 2000 kr

Jag fakturerar kursavgiften så snart du har anmält dig. När betalningen är erlagd skickar jag dina inloggningsuppgifter till din egen droppbox samt kursens sida

>> Anmäl dig genom att maila din mailadress och postadress till mig så jag kan posta dig start material.

Välkommen!