Fortsättningskurs Masterclas på distans

Kan eller får du inte resa till en kalligrafikurs?
Har du varit på kalligrafikurs tidigare och vill fortsätta i din egen takt?
Har du varit på kurs hos mig eller hos Kalligrafiakademien? Då har du förmodligen pennor och förlagor redan, men behöver du nya pennor/stift så kan du köpa dem hos mig. Kursen genomförs som privatundervisning där du får svar och utmaningar på din nivå.

Hur fungerar Kursen?
Vi möts åta gånger via Zoom. Vilken du tittar på i din dator/padda/telefon, Du får adress till en sida där kommer att finnas förlagor och uppgifter att jobba efter tips om material och annat smått och gott. Du kan fota dina uppgifter, skicka dem till mig via mejl eller lägga in dem i din egen mapp på droppbox och sedan går vi igenom de när vi ses via zoom, om det behövs skriver jag mina kommentarer och mejlar tillbaka till dig. Har du frågor eller vill du att jag visar något extra tydligt visar jag de på zoommötet.

Arbetar du redan med uppgifterna från Kalligrafiakademiens utbildning eller ett annat projekt kan jag hjälpa dig att komma vidare, precis som om du är på en kurs hos mig. Man kan säga att du får privatundervisning hemma och du arbetar i den takt du har lust och tid med.
På denna kurs kan du arbeta med enstor eller två mindre projekt som innehåller svårare design lösningar minst två stila helst tre, illustration i någon form.
När ni är klara har ni en så kallad ”big projekt” eller två mindre redå att skrivas.

Pris:
3200 kr 12 gånger
Eventuellt inköp av pennor tillkommer.
Ingår: Uppgifter, uppgifter, 1 samtal via Zoom och reaktioner på uppgifterna per vecka.

Kursstart:
18 oktober 2023. kl 18–19, (18/10, 1/11, 15/11, 29/11, 13/12, 10/1 2024, 24/1, 7/2, 21/2, 6/3, 20/3, 3/4 )

>> Anmäl dig genom att maila din mailadress och postadress till mig

Välkommen!