bild til sidan kalligrafikurs på distans

Fortsättningskurs på distans

Kan eller får du inte resa till en kalligrafikurs?
Har du varit på kalligrafikurs tidigare och vill fortsätta i din egen takt?
Har du varit på kurs hos mig eller hos Kalligrafiakademien? Då har du förmodligen pennor och förlagor redan, men behöver du nya pennor/stift så kan du köpa dem hos mig.

Kursen är i olika etapper. Den första etappen är på fyra månader och sen har du möjlighet att förlänga till nästa etapp som också löper på fyra månader. Kursen genomförs som privatundervisning där du får svar och utmaningar på din nivå.

Hur fungerar Kursen?
Du kan fota dina uppgifter, skicka dem till mig och sedan skriver jag mina kommentarer och mailar tillbaka till dig. En gång i veckan svarar jag på dina frågor i form av en video-konferens. Du får en egen hemsida som du får lösenord till där du kan hitta mina reflektioner på uppgifterna samt filmer och annat smått och gott.

Arbetar du redan med uppgifterna från Kalligrafiakademiens utbildning eller ett annat projekt kan jag hjälpa dig att komma vidare, precis som om du är på en kurs hos mig. Man kan säga att du får privatundervisning hemma och du arbetar i den takt du har lust och tid med.

Pris för första etappen:
1600 kr vid kursstart som gäller för 2 månader sedan 800 kr/månad
Eventuellt inköp av pennor tillkommer.
Ingår: Uppgifter, max 2 uppgifter per vecka en enklare och en svårare, 2 samtal via Facetime och 2 reaktioner på uppgifterna per vecka.

Kursstart: 20 januari 2021, (20/1, 27/1, 3/2, 10/2, 17/2, 24/2, 3/3, 10/3)

>> Anmäl dig genom att maila din mailadress och postadress till mig

Välkommen!