Fortsättningskurs på distans

Kan eller får du inte resa till en kalligrafikurs?
Har du varit på kalligrafikurs tidigare och vill fortsätta i din egen takt?
Har du varit på kurs hos mig, hos Kalligrafiakademien eller någon annanstans? Då har du förmodligen pennor och förlagor redan, men behöver du nya pennor/stift så kan du köpa dem hos mig. Kursen är som privatundervisning där du får svar och utmaningar på din nivå.
Du kan välja att jobba med en specifik stil eller tidsperiod eller fördjupa dig i t.ex. layoutuppgifter eller monogram och logotyper eller något annat.
Det är en liten grupp på en till max fem elever. Man ser varandras arbeten och lär mycket av varandras utmaningar.

Hur fungerar Kursen?
Vi möts åta gånger via Zoom, varannan vecka. Vilken du tittar på i din dator/padda/telefon, Du får adress till en sida där kommer att finnas förlagor och uppgifter att jobba efter tips om material och annat smått och gott. Du kan fota dina uppgifter, skicka dem till mig via mejl eller lägga in dem i din egen mapp på droppbox och sedan går vi igenom de när vi ses via zoom, om det behövs skriver jag mina kommentarer och mejlar tillbaka till dig. Har du frågor eller vill du att jag visar något extra tydligt visar jag de på zoommötet.

Arbetar du redan med uppgifterna från Kalligrafiakademiens utbildning eller ett annat projekt kan jag hjälpa dig att komma vidare, precis som om du går på en kurs IRL. Man kan säga att du får privatundervisning hemma och du arbetar i den takt du har lust och tid med.

Pris:
2200 kr 8 gånger
Eventuellt inköp av pennor tillkommer.
Ingår: Uppgifter, max 2 uppgifter per gång en enklare och en svårare, 1 samtal via Zoom och reaktioner på uppgifterna per vecka.

Kursstart:
31 januari 2024
. kl 18–19, 8 gånger varannan vecka
(31/1, 14/2, 28/2, 13/3, 27/3, 10/4, 24/4, 15/5)
eller
7 februari 2024. kl 18–19, 8 gånger. varannan vecka
(7/2, 21/2, 6/3, 20/3, 3/4, 17/4, 8/5, 22/5)

>> Anmäl dig genom att maila din mailadress och postadress till mig

Välkommen!