Att återskapa två år av bloggande

  • kalligrafi, nobelpris, fysik 2017

I februari slocknade min hemsida. Det var inget stort bekymmer tyckte jag – allt finns någonstans eller är lätt att återskapa. Men det var svårare än jag trodde och vissa texter är borta för alltid. Därför följer här en liten resumé av vad jag har bloggat om:

Jag har fått äran att arbeta med 2016 och 2017 års Nobelpriser i kemi, fysik och ekonomi, med Kungliga Vetenskapsakademien som uppdragsgivare. Det är ett spännande och rolig samarbete mellan Marianne Pettersson Soold och mig. Jag har gjort diplomen medan min kollega Marianne har gjort monogrammen till pärmarnas framsida.

Se priserna på Nobelprize.org 
2017 kemi priset, Jacques Dubochet
2017 fysik priser, Rainer Weiss   
2017 ekonomi pris, Richard H Thaler

Jag har gjort illustrationer för Karolinska Institutet Science Park och logotyp till Mathildalaboratoriet i Norrtälje. Jag har skrivit diplom för Micael Bindefelds Stiftelse, Stockholm Water Prize och Junior Water Prize. På den senare prisutdelningen rockade hundratals gäster loss till Panetozs musik tillsammans med den HKH Prins Carl Philip.

Dessutom har jag skapat jul- och sommarhälsningar samt bilder på dop- och bröllopspresenter. Jag har gått kurser i bland annat indigofärgning och om sociala medier. Det har varit händelserika år!

Nu börjar jag om bloggandet igen med en nykonstruerad hemsida.