Love, Affection and Respect for the Water we share

I dessa ord kan man summera årets Stockholm Water Prize vinnarens ord. Han som också kalas ”the water man of India” har mottagit Stockholm Water Prize igår i Stadshuset. Quadrata har haft äran nu för 25 gången att skapa diplomet för pristagaren. Vi fick också nöjet att vara på banketten och innan dess skriva alla placeringskorten.

Under veckan har även 2Hm fick Stockholm Industry Award och Perry Alagappan från USA, som också härstammar från Indien, har vunnit Stockholm Junior Water Prize. Diploma of Exellence tilldelades flickorna Katherine Araya och Katya Urqueta från Chile.

Tack SIWI och Stockholm Water Foundation för underbar samarbete under alla dessa år.

Vill ni läsa mer om pristagarna hittar n det på
2015 pristagare SWP >
2015 pristagare SJWP >
2015 pristagare SIWA >