Årskrönika 2014

Diplom, event och nya samarbeten under 2014

Ser man hur ofta jag bloggar borde jag lägga ner det hela. Men som för många andra räcker tiden bara inte till hur roligt det än är. Så här kommer lite tillbakablickar i bild på 2014 i sann årskrönika anda.
Året började med nya samarbeten med till exempel Utvecklingscentrum för Vatten i Norrtälje. Logotyp, annonser och väldigt trevliga möten och samarbete.

 

Under sommaren blev en massa diplom skrivna, de delades ut på World Water Week. Vattenprisen förstås och media priset för Water Supply & Sanitation Collaborative Council (WSSCC).

På prisutdelningen på Stockholm Junior Water Prize fick jag ganska bra bilder på pristagarna tillsammans med Kronprinsessan. Lika bra bilder blev det tyvärr inte på Kungen och Vattenpris vinnaren Dr John Briscoe. Vid utdelningen av Junior Water Prize är det alltid lika rörande att se alla dessa entusiastiska ungdomar som har jobbat så hårt. Innan prisutdelningen är det bara jag och några till som vet vem som vinner. Kul med all spänning och förväntansfulla ungdomar.
Stockholm Water Prize-banketten var lika fin och ståtlig som alltid. Utöver diplomet skrev jag även placeringskorten. I år blev det på blått papper med vit text.

 

Under hösten jobbade jag mycket för Michael Bindefeld AB med Dagens Nyheters 150 års-jubileum. Många inbjudningskuvert och senare placeringskort blev det. Det var roligt att vara involverad.

 

Södermalms nya proffsiga blomsterbutik fick ny hemsida (www.knoppen.eu) genom Quadrata och Tårtstugan fick nya etiketter till julmarknaden. Jag fick äran att skriva titel på den fina handbundna boken skapad av Lisa Romaeus Bertelman. Det var nervöst och roligt.

 

Jag hoppas att 2015 blir lika spännande, roligt och givande som 2014 var. Ha en god fortsättning på det nya året!